goto content


Korea Banner (Left)


h1 Title print


Jo Jae-hyeon (조재현)

 Jo Jae-hyeon (조재현)
- Date of Birth
19650630
- Height/Weight
Height: 172cm Weight: 65kg
- Academic
Background
Graduateschool of Performing & Visual Media, Chung-Ang University
- Bloodtype
A
- Religion
- Hobbies
Golf, boxing
- Nickname
- Marriage
Single
- Website
- Filmography
* TV Dramas
New Heart 뉴하트 (2007)
Hong Kong Express 홍콩 익스프레스 (2005)
Snowman 눈사람 (2003)
Smile Of Spring Day 봄날의 미소 (2005)
Damo (Damo: The Uncover Lady Detective) 다모 (2003)
Piano 피아노 (2001)
Legend (2001)
Rookie 루키 (2001)
Juliet's Boyfriend 줄리엣의 남자 (2000)
Happy Together 해피투게더(1999)

* Films
The Influence 인플루언스 (2010)
The Excutioner 집행자 (2009)
Marine Boy 마린보이 (2008)
Farewell 작별 (2008)
Beyond The Years 천년학 (2007)
Hanbando 한반도 (2006)
Romance 로망스 (2006)
Love So Divine 신부 수업 (2004)
Father and Son: The Story of Mencius 맹부삼천지교 (2004)
Mokpo the Harbor 목포는 항구다 (2004)
Sword in the Moon 청풍명월 (2003)
Venus 비너스 (2002)
Bad Guy 나쁜남자 (2001)
Address Unknown 수취인불명 (2001)
Prison World Cup 교도소 월드컵 (2001)
The Isle 섬 (2000)
Interview 인터뷰 (2000)
The Face 얼굴 (1999)
Girls' Night Out 처녀들의 저녁식사 (1998)
Wind Echoing in My Being 내 안에 우는 바람 (1997)
Wild Animals 야생동물 보호구역 (1997)
Crocodile 악어 (1996)
Karuna 카루나 (1996)
Eternal Empire 영원한 제국 (1995)
Sorrow, Like a Withdrawn Dagger, Left My Heart 가슴에 돋는 칼로 슬픔을 자르고 (1992)
Portrait Of The Days Of Youth 젊은 날의 초상 (1990)
Selling Body Part II 매춘2 (1989)

- Awards
Top Excellence Actor, MBC Drama Awards (2008)
Special award, MBC Drama Awards (2003)
Top Exellence Actor, Baeksang Arts Awards (2002)
Top Exellence Actor, SBS Drama Awards (2001)
Best Supporting Actor, SBS Drama Awards (1999)
Best Supporting Actor, KBS Drama Awards (1999)
Best New Actor, Blue Dragon Film Awards (1992)
Best New Actor, Baeksang Arts Awards (1991)
Gallery
 Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)  Jo Jae-hyeon (조재현)



Quick Menu Quick Menu

Reservation